Bestie
Anotace: Bestie, lovec, šelma noci bažící po krvi
Dýchej tmu a se světlem umírej,
krok za krokem, utíkej rychle.
Tvá kořist už netváří se zpychle.
Zpět se nikdy nedívej.
Když ti patří smrt a noc,
neznáš slunce, lásku, cit.
Neexistující srdce nelze porazit
a ty máš temnoty moc.
Krev a smrt, smrt a krev,
vzpomínky bestie v živém těle.
Tančit na hrobu nepřítele.
Místo řeči lítý řev.
Miluješ cítit jejich strach.
Nejcennější je samota a volnost,
neznáš tu přízemní svornost.
Nejsi podřadný, leč štěstí vrah.
Nejlépe chutná dětská nevinnost.
Křehcí tvorečci, plní života,
sladká krev jim v žilách klokotá.
Ještěže svědomí jsi prost.
Všichni, ač tě neviděli, děsí se.
Umírají hrůzou, strachy,
že na ně jednou dojde taky.
Pro každého mám teď vzkaz: „Těším se…“
Komentáře (2)
Komentujících (2)