najdu si tvrdý kámen
snad křemen
a trochu vody jen pár kapek
položím ostří v úhlu správném
vyženu z hlavy všechen zmatek
a pravidelným pohybem
s myšlenkou na mou kořist jen
brousím
jak ocel zbavuje se kazu
sním o lámáni vazu
a jisker všude zař
a žhavá čepel
ukaž tvář
buď ostrá posluž pánu svému
bodej
a tebe až zas potkám
ten úsměv co vždy nosíš směle
tvé srdce
v mé ruce
vyřízlé
nebude v tvém těle