Polapen
Stíny se míhají.
Kdopak se koukne,
co se za nimi skrývá,
kosti včerejška nebo ztracená víra?
Po zádech stéká ti strach,
smrtka tě chytila,
odvaha mění se v prach.
Nechce si hrát,
musíš se rvát.
Pokud ze sna se vzbudíš,
už nebudeš chtít spát...
Přečteno 604x
Tipy 5
Poslední tipující: Amable seňor Marek, E., Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)