Krvavá sklizeň
KRVAVÁ SKLIZEŇ
Již brzy nastane krvavá sklizeň,
neboť souží mě nesmírná žízeň.
Vyčarovat prášek z tvých kostí,
jsem přec stvůra živící se zlostí.
Do poslední kapky vysát krev z tvého těla,
protnout hrdlo tesáky neskonale bych chtěla.
Odcizil jsi mi srdce – v hrudi mám nyní těžký kámen,
hříšné touhy však spalují mě jak ohnivý plamen.
Neměls zaplétat se s pekelnou bytostí,
mohl jsi přec tušit, že životy bere dle libosti.
Upírka, vlkodlak či jiný démon? - sama nevím čím jsem se stala,
avšak vděk cítím za každou kletbu, která žal z mých beder sťala.
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Elissbeth, E., Elisa K., Anjesis
Komentáře (0)