Lúzo
Bodám tě do zátylku,
jsem tvoje lúza,
dýcháš jenom pouhou chvilku,
ze smrti jde hrůza.
Rty lesknou se blízkým skonem,
rána byla hezká,
srdce chcípe teskným bolem,
vyšlapaná lásky stezka.
Omylem jsme zakusili,
světa chlad i horko,
dýku citů vytasili,
smrti, lásky toulko.
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: Elissbeth
Komentáře (1)
Komentujících (1)