Anotace: archiv (k.)
Podzámčí nitra je
stižené cholerou.
Smrt tančí senza rej,
Foxtrot. I bolero.
Zvesela křepčí si
po lese s.o.s.
Rakve se vylodí
zacinká obolos.
Do marše havrany
se supy do kola.
Smích. A sůl na rány.
Čí výkřik odolá?
Funebrák pohádky
vyšívá v plameni.
Co čeká na konci?
Hlína a kamení.