Je to stejné, a ne jiné
Jen co noha nohu mine,
je to stejné a ne jiné.
Ruku v ruce, krok co krok.
Je to ďábel nebo cvok?
Jako já se snaží hýbat
i jako já vypadá.
Stěží před ním něco skrývat-
-snad mé tělo ovládá.
Objeví se, a pak zmizí,
to mu tělo zakryl mrak.
Jeho úmysly jsou ryzí,
je to můj stín a můj vrah.
Přečteno 531x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcone, Robin Marnolli, Anjesis, Nergal, Elisa K., poeta, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)