Křižovaný
Dva trámy pode mnou, to dobré nevěstí,
Právě mi projel hřeb příč kostmi zápěstí.
Ruce i nohy jsou na tom již stejně,
sjednotit se dřevem zkouší mě zřejmě.
Přibili pevně mé tělo k té věci,
vlastní krev nechali z něho ven téci.
Zesláblý, vystaven paprskům, měsíce,
bolestmi prozatím dusím se nejvíce.
Odevzdán úsvitu zemřu zlou smrtí,
to ale stěží jen někoho zdrtí.
Přečteno 459x
Tipy 20
Poslední tipující: Samanta, Charibeja, Elisa K., seh, Eru Alonnar, E., Psavec, Nergal, Jan Voralberg, Trystan ap Tallwch, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)