Hle
Anotace: ........... ............. ..................
Hle, hora vybělených kostí,
hle, temné davů běsnění,
hle, skutek lidské zbabělosti,
hle, ti, jež budou ztraceni.
Hle, rytíř bez brnění,
je cupovaný davem,
a hle, všichni zaslepení
pak nakrmí se na něm.
Hle, oči si vydloubává
ten kdo uctíval krásu,
A hle, už jen u satana
zlé lidstvo hledá spásu.
Hle, už jsme odsouzení,
že zbavujem se emocí,
až už z pravd žádná živá není,
a nám není žádné pomoci.
Přečteno 432x
Tipy 9
Poslední tipující: Vycházka, Eru Alonnar, Charibeja, E., enigman, Joe Vai, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)