Anotace: trochu upíří:))
Polibek dala,
myslíc si,
lásku předala,
jenže bránu otevřela,
horoucímu peklu.
Jiskřivé oči,
co nevidí duši,
jen krevní pytlíček,
v křišťálové sklence.
Kapičku na jazíček,
rozbuší srdce,
vymáčkne pumpu,
nevinné dívce.
Zlaté brčko,
v srdci zabodnuté,
extáze bolesti,
láskou připoutané.
K posteli zla a temnoty....
Asi to nebyl účel,ale tohle mě docela pobavilo :-) prý pumpa a brčko :D
02.04.2013 19:21:37 | dark evelyn