Anotace: Podivné zvuky zaslechl jsem za noci...
Myslím, že ta básnička má něco do sebe. Člověk si často domýšlí věci, které nejsou, škoda jen, že nezůstává u skutečných stvůr z masa a kostí, s velkými zuby :-)
02.04.2013 19:12:18 | dark evelyn
Dám ti bod, ale jedna věc mi vrtá...kde si vzal dubové vokno?
...sem truhlář a eště sem ani jedno neviděl...teda myslim.
..nla náš zákaznik, náš Pán..njn...Dělaj se z borovice, páč je trochu mastná, ale estli se někdo chtěl vytáhnout, moh to udělat i z drahýho dubu.
zdravím :-)
RM.
PS.:(ale možné to teoreticky je, jen to asi není vzhledem k jeho vlastnostem dřevina nejvhodnější)
28.03.2013 13:18:39 | Robin Marnolli
Ahoj Robine.
No bylo to myšleno jako přenesení se v čase na panství někdy v Anglii za dávných dob.
Díky za pragmatická slova i tip! Měj se hezky, ať se dílo daří!
28.03.2013 16:39:09 | kudlankaW