Anotace: Žijí mezi námi a česnek na ně nezabírá.
Jsi jen upír moje milá
co saje krev z mých ran
já prchám před tvou krásou
do nebeských bran.
Nejsem žádný sebevrah
však ubíjí mne touha
každá chvíle bez tebe
je nekonečně dlouhá.
Jsi krvelačná děvka
já nemohu tě mít
mých pět litrů došlo
a ty chceš pořád pít.
Prokletí těch starých věků
převzal jsem si od tebe
mladá žena padá k zemi
nevezmou mne do nebe.