Má noční můra
Anotace: někdy se mi zdají vážně divné věci...
Pavouk vylézající z kočičí tlamy,
skáče vzhůru na lustr
a z té tlamy,
táhne se vlákno
započaté pavučiny.
Pak kočka zvrátí všechny šperky,
které snad omylem sežrala.
Dokonce náramek je cítit na omak,
přes její kožíšek na bříšku.
Obří pavouk leze k obrazu
a hlídá si své dva kokony,
dva hladké černé míčky,
strach jímá mě, kolik z toho bude pavouků.
Poprosím pana kocoura,
nyní v těle muže,
ať se zbaví té hrůzy.
Bezradná chvíle strachu
konečně pomine,
kocour, již v těle šelmy,
skočí mi na hruď,
klepne na mě packou a
říká, zda jsem spokojená.
Kocour v ponožkách z pavučin,
s přilepenými kokony na hřbetu,
vynáší je ven.
Konečně můžu v klidu spát.
Jenže, co se stalo s pavoukem?
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, KatkatkaW
Komentáře (1)
Komentujících (1)