Miss Pole
Anotace: přepólování pólů
Tohle již není žádná legrace
konrotační Země pól prohrábl
u osy stín Miss Pole, sakra práce
slov přesně sto, odtančí, svůj drabble
věnuje mi s tím, ať se vyklidím
odsud co nejdále, nejlíp k točně
jižní, do noci temné, seřídím
své ufo zmrzlé, pól meziročně
přepóluje se, odpádím k jihu
nashle, disk vzlétá, ať žije změna
ví, kdo bude tam dříve, v předstihu
k ose jde Ona.. co to znamená?
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (0)