Anotace: kapka černého humoru
Jsem neškodný. Jen trhám ruce.
A ukusuji hlavy
i s kořínky vlasů.
Vzpomínám.. jednou na rozluce
jsem mlaskal v lidským masu.
Jinak jsem opravdu
neškodný.
Vážně. Věřte mi.
Jsem spolehlivý
hlídač dětí.
Lidumil Dobrák,
doktor květin.