Anotace: ...
V opuštěném domě se dívka prochází.
Dřív tady domov mívala,
však po smrti jí tam prokletí jen provází,
svou strašlivou smrt dřív připomínala.
Annou krví oděnou jí nazývají
a každý se strachem se od ní drží dál.
V úctě ji mají,
ale jen jeden ji v úctě nemíval.
Byl to ten,
kdo do krve ji oděl,
kdo její peníze chtěl jen,
kdo v lásce ji neměl