Anotace: Díky za kometáře
Úplněk se na obloze skví
a vlky k hrám a lovu vyzyvá.
Málokdo ale ví,
že jejich prokletím úplněk bývá.
Úplněk je tady,
tak pojď lovit.
Upíři tu nebyli už věky,
tak pojď se přeměnit.
Měsíc nám na cestu svítí,
s upíry se jdeme prát.
Upíři ale vědí,
že jejich věčný nepřítel se jich nikdy nebude bát.
To se inspiruješ Stmíváním (i v básni Prokletá láska), nebo mi to tak jen připadá?
Nechápu, kde se tohle vzalo - proč by upíři měli mít něco proti vlkodlakům (nebo naopak)? :,)
12.07.2013 23:04:28 | E.