UPÍŘÍ ROMANCE
Anotace: Zlín, 30. 6. 2013 (po delší odmlce jsem potkala novou múzu)
Stála na kraji propasti
a mlčky volala o pomoc.
Upír ji chytil do pasti.
Dokazoval si nad ní svoji moc.
Plakala v duchu bolestí,
zoufalstvím se celá třásla,
že dovolila tohle neštěstí.
Jako by všechna naděj zhasla.
Z princezny, krasného anděla,
ze svatebních šatů je krvavý cár
Pozdě ví, že s ním být neměla.
Nezbývá nic jiného. Jen kroků pár.
Upír se blíží a dole hřmí
Dole? Proč ne nahoře?
Blíží se rytíř v brnění
Podává ruku, že jí pomůže.
„Má jinou volbu než skočit dolů
a zachránit to málo, co z ní zbylo?
Princezno, utíkej, půjdeme spolu.
S krvavým upírem by se ti nelíbilo.“
Upír ať navěky zůstane sám!
Princezna s princem běží ruku v ruce.
Tady je osud dávno dán.
V hrudi něžně tluče zachráněné srdce…
Přečteno 705x
Tipy 5
Poslední tipující: Zayo, dark evelyn, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)