Anotace: No, další upírská. Doufám, že se bude líbit.
Na zemi tělo bez života leží,
u něj se postava životu těší.
Svou duši za nesmrtelnost vyměnila,
cizí život kvůli tomu zmařila.
Kap krve nádherně voní,
celý její svět se mění.
věčnou lásku chce prožít
a zpátky svou duši chce mít.