Anotace: Společenské tabu
Léty tělo chátrá až do tvé podoby, ale duše může být krásná, když tělo opouští...
23.07.2013 18:42:09 | VEDz RVAHEs
Věřím tomu, že je to krásné. Spíš jsem tím chtěla vyjádřit strach lidstva z toho, že nevíme co je po smrti. A pro nevěřící je nejhorší asi to, že nečekají nic. Málokdo se chce o smrti bavit.
28.07.2013 18:54:41 | Piví