Anotace: Já nechtěla, tak odpusť, prosím!
Já nechtěla,
tak odpusť, prosím!
Říct jsem ti měla,
že tohle bude lovištěm mým.
Strážkyní jsem ti měla být,
ale já to tehdy nečekala.
Na měsíc musím výt,
všechno bych ti říct chtěla.
Pěkné, pěkné ale smutné :)
01.08.2013 23:08:49 | Fantom Of The Opera