Anotace: Co Vám říká Dr. Jekkyl a pan Hide
For K. C. Strangelove: nejde o formu a vyjádření tak furt nekritizuj... Jde o to vyjádřit své pocity...
...a to ti jde krásně milý pane... schizofrenii znám až moc dobře...ale bez ní bychom to nebyli my, viď? :-) Měj se rád jaký jsi...tmu i den...černou i bílou...a tak to má být! :-)
07.02.2007 20:34:00 | Rockinpiru
Temná, to je plus. Akorát mně osobně tam trochu vadí ta sloka o dvou duších a jednom těle...je to už trochu profláknutá fráze. Myslím, že by se to dalo vyjádřit, podle mého, lépe.
21.01.2007 10:31:00 | CorrimsonTom