Na kraji města
Anotace: Na kraji města se občas dějí věci....
Na kraji města kde hvězdy září
spadla mi k nohám jedna z nich
Pak nebe se setmělo, hvězdy zhasly
a já věděl ze to byla jedna z posledních
Spadla mi pod nohy, trochu se třásla
asi se bála abych jí nezašláp
Vstávej krásko zářivá, neboj se mě -
kdybych ti ublížil byl bych špatnej chlap
Z pod víček najednou hvězdě stekla
kapička slzy. Jako měsíc se leskla
Třpytivá jako diamant, jak by byla ze skla -
stejně jak víla, hvězda byla hezká.
A pak se slunce z poza hor
vyhouplo těsně nad mraky
Nastal den, pryč byla noc
hvězda, slzy a víla taky...
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (1)