Anotace: z mých slabších
Píšeš hezky, ale poslední dobou to nějak potemnělo... I psaní ale může noční můry časem vykázat do vyhrazeného skleníku...
30.09.2013 11:44:00 | Amonasr
:) se ke mě zas po dlouhé době mé dávné siamské dvojče, sestra deprese... ale neboj se, to bude v poho, navíc, když mám depku, tak jsem obvykle umělecky nejplodnější :)
30.09.2013 11:59:30 | Anjesis