No panic
Gotické příšeří
u Piatra Fantanele
kdo stín nevyvěří
nemá jej, nedomněle
skutečně, vrhá-li
měsíc za mnou šmouhu dál
lidský znak trvalý
tuchu místní feudál
dostane, z něj křupá
tlak mu mezi zubama
pohledem jak lupa
najde, oč jde.. kulpa má
co naplat, nebát se
svůj stín ztratit, nalézt dík
ve svém každém vlase
cítím tep.. need no panic
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)