Anotace: Kdo vlastně jsme?
Probudím se do tmy
tím skončí moje sny
chtěl bych znovu usnout
a být tím, kým jsem byl.
Než otevřel jsem oči
někdo do místnosti vkročil
a pak zmizel dříve
než jsem stihl uzřít jeho počin.
Náhle se hlasitý smích
po pokoji nesl
a přede mnou padá k zemi
pán domu Robert Brekl.
Já dřímal nůž potřísněný krví
a nevěděl jsem kdo
je odpovědný za tento hrůzný zločin.
A když v tom vzpomínám si na sen
kdy byl jsem v něm... sériovým vrahem.