Anotace: Báseň věnována člověku, který pro mě moc znamenal...
Potkala jsem tajemného, záhadného člověka.
Mé srdce od té doby z reality utíká.
Ó můj pane z Gothik zámku,
chci tu s Vámi žít.
Vaší zámeckou paní být.
Cítit Vaše temné objetí,
chci být ve Vašem zajetí.
Chci cítit na krku mém Vaše rty.
Z mých žil můžete pít.
Chci s Vámi zůstat, chci s Vámi být.
Ve Vampíru se proměnit.
Roztáhnout svá černá křídla
a do lesů vyletět.
S rozbřeskem se zpátky vrátit,
do očí Vám pohledět.
Propadnout Vaší kráse, vášni.
A pak už nic nevidět.
Ó pane můj!!!