Rozchod smrtí

Rozchod smrtí

Podívej, má milá, krouží zde supy,
z výšin mlsně vyhlíží hnijící trupy,
trhají maso, sloupávají strupy,
mozkomíšní mok - nektar lahodně krutý.

Podívej, má milá, zbíhají se hyeny,
smečky z širého okolí vábí smrti ozvěny,
pod trny keřů jejich spižíren zázemí,
dlouhá pružná střeva jsou pro hrátky odměny.

Podívej, má milá, vzniká život v hnilobě,
hejna zkroucených červů ničivých jak povodně.

Ach ne!
Moje milá, jsi bílá až chorobně,
radši Tě už zahrabu a odcházím svobodně.
Autor Seegr, 13.11.2013
Přečteno 858x
Tipy 3
Poslední tipující: LuciaH27, Finito la Comedia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel