Anotace: Krásně prožitá svatební noc.
Sbírka: Paranormální zážitky ze záhrobí
Wow!
Úprimne nádherná báseň! Kedy si to stihol vymisliet? Určite si ju dám do obľúbených.. a dúfam že máš takých viac na sklade :)
16.11.2013 07:22:26 | WhiteRayne
Díky, za milý ohlas. Básně, z předchozích dní se nesou v podobném duchu a ještě nějaké přibydou. Bohužel v šuplíku je toho hodně a tady mlhu přidávat jen jednu denně. Brzy z toho dám dohromady samostatnou sbírku, předpokládám, že v příštím týdnu.
17.11.2013 00:07:32 | Seegr