Lidé nosí...
Lidi nosí tváře mrtvých lidí,
přišité neumělými stehy,
jen v noci, trochu se stydí,
za nezvyklé projevy něhy.
Lidi nosí střepy místo očí,
střepy zrcadel svých obětí,
když střípky slzami smočí,
pláčou upřímným dojetím.
Lidé nosí kůže dříve živých,
šaty z plátů pokožky,
když kůže ztvrdne, její lesk vymizí,
vyrábějí z nich rohožky.
Lidé nosí cizí srdce ve své hrudi,
v domnění, že budou lepší,
vzteky jsou pak celí rudí,
když zjistí, že smrt by byla lehčí.
Lidé nosí zuby chudých mrtvol,
pro ozdobu, jako korálky,
z úst starých lidí, malých dětí,
Petra či sladké Natálky.
Lidi na hlavách svých nosí vlasy,
čínských žen, slečen a holčiček,
omak a vůně - reálný vjem,
snad nemají i chloupky z jejich kundiček.
Lidé nosí hovna v mysli,
sračky ústy pouští ven,
ne stádo ovcí, ale krysy,
výmluvy na dědičný gen.
Přečteno 711x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteRayne
Komentáře (1)
Komentujících (1)