DOZNÁNÍ

DOZNÁNÍ

V obětí skalnatých hor a lesů,

uprostřed divoké přírody,

nebem přikrytou Tě nesu,

dávám Ti dar věčné svobody.


Klidná, němá a oproštěná,

v náruči horského jezera,

plakalo nebe i skalnatá stěna

a pak se voda zavřela.
Autor Miskitka, 02.12.2013
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel