Noktilucentní
Pravda a lež jsou k nerozeznání
noktilucentní oblaka svítí
izokyanid vodíka straní
pravdě - slunce nežhne pro jedno kvítí
mezosférický mrak zastínil sen
o storyích bez konce úspěšných machrů
mrakodrapy nelze stavět dle přísen
geometrie donekonečna, kruh
se uzavírá, není s kým jednat
vize a projekty můžou se rdít
syndromem vyhoření, to nehnat
dál a dál, k hromadným úhynům, chtít
zákon "vše nebo nic" obelhat lstí
tří přání nesplnitelných jak slib
magnetických pólů - vraždy ze cti
zříct se.. líp nebude, už bylo líp
Přečteno 522x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Amonasr, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)