Anotace: ..
Chci být zas ztracená
v chladném žáru objetí
ale válím se po zemi.
ztracená ve smetí
Slyším hudbu známou -
- sbor křiků, křivd a lží
Odporem se nehty lámou.
Vztek temně hřmí.
Bolest ve mě klíčí,
někdo pasti tady líčí.
(sama proti sobě)
Stíny halí tuhle agónii,
tleju ve své hlavě
plivou na mou harmonii
Sama sobě nevěrná,
lžu si přímo do očí.
Tak proměna bolestná
vrcholí...
zkáza
muka
vztek
to kolíbříku trhaj křídla.