Anotace: To jsem si dnes jentak prohlížela své staré sešity a našla tam tuhle básničku. Nevím, nezdá se mi nějak zvlášť "úžasná", ale je minimálně šest let stará a tak nějak o ní nechci přijít :D
Jako každou noc
jdu spát- utahaná moc.
A, jako vždy, zdá se mi ten samý sen:
Je tmavý, deštivý den.
Já, sama, úplně sama, stojím na ulici
-lampa bliká po pravici-
a cítím v sobě hrůzný strach,
když ze země se zvedá prach.
Náhle slyším tiché kroky
a ústa za mnou vydávajíc divné zvuky.
Z blížícího se stínu mráz mi běhá po zádech
-strachem třesu se, zrychlí se mi dech.
Přidávám do kroku
propadajíc se do zvuků...
Ten stín pomalu mě dohání.
Já háži sebou ve spaní.
Popadá mě za ramena.
Padám. Padám s křikem na kolena.
Panicky se zmocňuje mě strach.
Cítím všude střelný prach.
Ten stín za mnou je
a něco drží- Co to je?
ptám se sama sebe.
Zrak svůj stáčím na tmavé nebe.
Stín u hlavy mé svírá pistoli.
Já čekám jen, až vystřelí.
V tu chvíli výstřel ozve se.
A já, snad již po sté, ze sna vzbudím se...
Zajímavé, vidno ses změnila :) (k lepšímu samozřejmě)
11.04.2014 15:44:51 | SmallGeorge
Tak ještě aby ne :P :D Co jsem si pročítala ty starší "kousky", tak tenhle z nich byl nejmíň depresivní :D a jako jediný se tak nějak rýmoval ;) :D
11.04.2014 15:47:42 | Aiury