Milovanému
Anotace: Napadlo mě jednoho večera.
Provolej jeho jméno,
třikrát,víckrát ne.
A přiveď ho zpátky i když už není mezi námi.
Veď ho cestou,
kterou sám netrefí.
K znovuzrození.
Budeš cítit to samé a líbat jenom mně.
Tvá láska bude bezedná a nekončící.
Do konce věků budeš můj.
Buď mé moře,budu tvá řeka.
Buď můj potok,budu tvůj pramen.
Slib a navrať se ze světa stínů.
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Víla, Aiury
Komentáře (0)