Nekontrolovatelné

Nekontrolovatelné

Budím v sobě

temný živel

zvíře moje (má hlad).


A v té noční době,

vždy a jedině oddána tobě -

- syčím,vyju a koušu - co je? (zůstanu stát)


   Utíkáš?

     Děší tě snad moje tvář?

       

Pak není pro co žít.

Autor Adelheidis, 28.07.2014
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí