Anotace: ...
Poslední bojovník,
co hrdě brání naší zem
doufám,
že jednou dorazí taky sem.
Je to posel bohů,
který hlídá naše kroky
člověk,
mnoha tváří co žije celé roky.
Nesmrtelný dokud na těle má hlavu,
udělá svou práci
a s tichostí mizí v davu.
Neuvidíš ho ani když budeš se moc snažit,
pokud máš v sobě zlo
tak v pekle se budeš smažit.
Chtěli by setnout mu hlavu
dostat moc a zkušenosti,
v armádě nesmrtelných,
všechny protivníky zabíjel bez milosti.
Nemůže se zamilovat,
oženit a mít děti,
to je cena za to,
že za nás vynáší smetí.
Nemá pistole,
meč je jeho zbraní,
nikdy to nevzdá
nemá slitování.