Anotace: Perníková chaloupka /ovšemže bez aplikace "Perníčku":-)"/...
PERNÍKOVÁ CHALOUPKA
Láry fáry
kapiláry
ucpaný mám
nocí
od půlnoci
mi v krvi
křepčí
závratíchtiví
somnabulní mloci..
Fuj sem se lek ... tomu říkáš pohádka ....brrr a mě obklopila paní hrůza
07.06.2018 22:35:00 | klaun