Plod tmy
zvuky meča ktorí škrípa o kosti muža..
muža ktorí preklial dušu matky
nevidel svetlo našiel kameň
ocidian čierny ako noc
pod jeho nohami skaza rastie
a plod moci padá
bolesť pozná iba dieta
dieťa prvého démona
Komentáře (2)
Komentujících (2)