Anotace: .
Město mrtvých Hamunaptra ... jen dobrodruh po něm pátrá
Jednou za pět tisíc let
povstane velký Imhotep
faraónův kněží
utečeš mu stěží.
Nezraní ho žádná zbraň
před jeho hněvem ty se chraň !
V Knize mrtvých nesmíš číst
nesmíš přečíst ani list !
Kdo varování nedbá
toho stihne kletba
ten si to pak vypije
zahubí ho mumie !
No a že je to kněží,
zahubit ho stěží?
půjde to líp
když použiješ BIOLIT!!
30.08.2014 23:34:13 | Jacob P. Verlaine