Citlivá nenávist
Pocit tíhy,
pocit zla,
čtyři rýhy,
na těle
černýho skla.
Pocit zlosti,
touha ničit,
hraničí to s posedlostí
která nejde ochočit.
Na čele jizvu času
co podobá se masu
a po těle
husi kůže,
za nehty
trny z růže.
Nenávidět-to umíme všichni
Milovat-neumíš,tak zdechni.
To trápí nás,
že nejsme dokonalý,
zůstává v nás,
pocit,
že sme nesmrtelný.
Ale pokud nemilujem,
ležíme živý v hrobě,
to jen citlivá nenávist-
žít v týhle době.
Komentáře (0)