Stvura
Anotace: jednou v noci...
Dech temne noci
citim na svych ramenech
Pojd - lakas ty cerna stvuro
Na cestu jen svetle stiny
svici - nekde naproti
Chci zustat bez tech myslenek
ze bojovat bych mela
s tou cernou nerestnici
Přečteno 503x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (2)