Jednoho dne ve sklepě
Anotace: Maličko ostřejší a velmi krátká básen.
Seděla v koutě, svázána, zbita..
Slova útěchy si potichu špitá.
Když ho zas viděla, už v plné síle,
chtěla hned utíkat..míle a míle.
Roubík do držky a bičem přes prdel,
láká ho chuť krve z podřezaných hrdel.
Pár kroků a jeden pohyb rychlý,
vzdechy té čubky už konečně ztichly.
Komentáře (0)