294
Nabublaná bolest
trojdrápý šrám
skloň se před kaluží, skloň se a pij
srna se ztrácí
oči jak talíře
vycpané trofeje
černá růže krvácí ve svátky
oběť pro bohy měsíce
křič přestože se hlas ztrácí
předčítej z dlaní
mám dát všanc bolest pro chvíli štěstí
Přečteno 609x
Tipy 10
Poslední tipující: margaretm, Alizarin, jitoush, enigman, Jort, E., Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)