Sebevražedkyně
Anotace: První část budoucí sbírky
Noc je temná
Vítr řičí
Žena jemná
Tiše brečí
Měsíc plný
Svíčka plane
Nůž stinný
Smrt z něj vane
Havran černý
V dáli kráká
Nůž chladný
Ruka vratká
Kůže měkká
Řez hluboký
Život uniká
Z krve potoky
Žena leží
Tvář je bledá
Smrtka louží
Krve brouzdá
Postava duši
Něžně vede
Hromy buší
Duše do pekla jde
Komentáře (1)
Komentujících (1)