Anotace: .
Budím se ze sna a něco tu voní,
chvíli jen pláču, pak nevnímám strach;
skrze mé útroby prorůstá trní;
to není vůně, jen mrtvý pach
Nade mnou tváře šklebí se cizí
a z očí jim smutkem tryská krev;
chvíli jsou tu, po chvíli mizí,
chvíli je ticho, pak děsí mě řev
Co se děje? Kde já to jsem?
Ztracen mezi vlkem a psem...