Anotace: ze začátku sladká....
Pojď blíž,
můj anděli spásy (nebo spíš),
mé malé potěšení,
milovaný příteli.
Pohladím tvou tvář,
lehce se zasměji.
Hloupě mi věříš znova - zas
spoutám tě v temnotě.
Pro tebe zastaví se čas
až
vryju do hrudi své jméno
hluboko v tebe zatnu své drápy
krev z tebe kape skuhráš tu hlady
sic né po mě - je mi to jedno!
Už přestal jsi bojovat
už jsi jen troska!
Chci se ti smát!
.... spadla má maska
Tak zhasíná tvá nevinná zář
trpíš - a já se raduji.