Taken
Našli ma aj tu na póle
nalietavajú strmhlav z hviezd
už ma tam niet, po symbole
stôp od lyží a vpichov fest
zablyslo sa, prerušilo
rovnobežky dve, akoby
uťal, zrenice zúžilo
čiesi svetlo zo záhrobí
polárnych žiar cintorínov
s lyžami sa vznášam k disku
z dostupných možných počinov
skúšam všetko, dám po pysku
prvému, čo objaví sa
už to schytal, viac nepýta
- onakvejšia vzišla kríza
zo stavu vecí, zapeklitá
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)