Upír
Anotace: Můj první pokus...
Ulicí prochází tvář má bledou,
vražedně kouká na kolemjdoucí,
ti co ho spatří, od něj se ženou,
jen co mě zmerčí, na mě se obrací.
Když mě osloví, popadne mě strach,
oči má zarudlé, chůzi kulhavou,
z pusy mu táhne hnilobný pach,
začínám trpět stále větší obavou.
Chytne mě silou, donutí mě kleknout,
moje smysly se náhle otupí,
začne mě vysávat mou krční tepnou,
jsem to teď já, z koho je upír.
Přečteno 594x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Nikita44
Komentáře (3)
Komentujících (3)