Anotace: ---
Jdou mrtví dědinou a jdou i přes vřesy,
jdou rozpuštěni v mlze večerního svátku.
Jdou mrtví jdou vítr je nese si,
svléká jim daremnou režnou oprátku.
Čas náš je k smíchu jim,
zbytečně si ho hlídáš.
S výrazem strnulým
se jednou přidáš k nim,
aniž se vyzpovídáš.
Jdou mrtví jdou
Ale to je vážně moc pěkné...
24.06.2015 23:28:54 | Adramelech